Ik had, en heb nog steeds, ontzettend veel zin in de nieuwe Ace Combat. Ik werd dan ook een klein beetje droevig toen ik hoorde dat de game dit jaar niet meer gaat halen. Hij is vooruit geschoven naar 2018.

Vliegen met dikke straaljagers, dogfights, vette missies en duizelingwekkende snelheden. Ace Combat heeft het allemaal en ik wil het! Ik werd ook heel bij van het nieuws dat Ace Combat 7: Skies Unknown ook naar de Xbox One komt, want ooit was dit niet de bedoeling. De game werd ons eind 2017 beloofd, maar wordt nu door ontwikkelaar Project ACES doorgeschoven naar 2018. Franchise director Kazutoki Kono legt het zelf even uit:

Het Project ACES team en ik werken keihard aan Ace Combat 7 en we zijn vastbesloten om onze visie van de game helemaal te bewerkstelligen. Hierom hebben we besloten om de game uit te stellen naar 2018.

We hadden de game erg graag in 2017 nog uitgebracht, zoals beloofd, maar dan zouden onze doelen in gevaar gekomen zijn. We nemen ons werk uiterst serieus en daarom hebben we ervoor gekozen om meer tijd te nemen om dit nieuwste hoofdstuk uit de Ace Combat Saga te perfectioneren. Door de combinatie van de Unreal 4 engine en de kracht van de huidige consoles en pc-hardware, hebben we een enorme mogelijkheid gekregen om de beste Ace Combat tot nu toe te ontwikkelen.

Vrij vertaald, lullig dat jullie nu langer moeten wachten, maar wij hebben gewoon meer tijd nodig om een echt goede game af te leveren.

Ondanks dat de game is uitgesteld, beloven ze ons wel dat we op de E3 meer te zien gaan krijgen van de game. Ik heb er zin in en blijf hyped over deze game. Nog maar een paar weken tot de E3!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments