Tijd om weer een lijstje games te showen die je binnenkort kan gaan spelen als Xbox Game Pass abonnee.

As Dusk Falls (Cloud, Console en PC) – 19 juli

Beschikbaar op dag één met Game Pass: As Dusk Falls is een origineel interactief drama van Interior/Night dat de verstrengelde levens van twee families over een periode van dertig jaar verkent. Wil je er meer over lezen, check dan onze review!

Ashes of the Singularity: Escalation (PC) ID@Xbox – 19 juli

Een real-time strategiegame op grote schaal waarin je het bevel voert over complete legers op een dynamisch slagveld.

Watch Dogs 2 (Cloud, console en pc) – 19 juli

Speel als Marcus Holloway, een briljante jonge hacker die in de geboorteplaats van de tech-revolutie woont, de San Francisco Bay Area. Verken een enorme en dynamische open wereld met een ongelooflijke verscheidenheid aan gameplaymogelijkheden.

MotoGP 22 (Cloud, console en pc) – 21 juli

Motoren draaien: geef het startsein voor de meest meeslepende en authentieke MotoGP-game-ervaring ooit. Meer dan 120 coureurs, meer dan 20 officiële circuits en alle spanning van het officiële kampioenschap staan op je te wachten.

Torment: Tides of Numenera (Cloud en Console) – 21 juli

Verken de aarde een miljard jaar in de toekomst in de science-fantasy setting van Numenera. Ontdek de Negende Wereld, gebouwd op de botten van uitgestorven, hyper-ontwikkelde beschavingen en druk je eigen stempel erop.

Inside (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 29 juli

Ontdek Playdead’s unieke indie adventure game Inside, een duistere, verhalende platformgame die intense actie combineert met uitdagende puzzels. De game heeft lovende kritieken ontvangen voor zijn stemmige art style, ambient soundtrack, en verontrustende sfeer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments