Het is weer tijd voor wat nieuwe Game Pass aankondigingen. We krijgen weer een rijtje games in de Pass.

Vandaag beschikbaar

Into the Pit (Cloud, Console en PC) ID@Xbox

Eerste dag beschikbaar met Xbox Game Pass: Een snelle retro-FPS roguelite! Als lid van een familie van mystici die op zoek zijn naar overleveringen, word je ontboden in een vervloekt dorp, aangetrokken door geruchten over een demonisch portaal. Duistere magie heeft het dorp overgenomen en het is aan jou om de overlevenden te redden.

Outriders (PC)

Outriders is vandaag beschikbaar met Xbox Game Pass voor PC! Ontwikkeld door People Can Fly, veteranen in het shooter genre, Outriders presenteert een reis van overleven op een woeste planeet, die in zowel single player en 1-3 speler co-op kan worden gespeeld.

Dragon Ball FighterZ (Cloud en Console) – 21 oktober

Ontketen de ultieme kracht van binnenuit in Dragon Ball FighterZ! Beleef epische gevechten, verwoestbare levels en beroemde gebeurtenissen uit de Dragon Ball-anime. Stel je team samen uit een enorme cast van je favoriete personages en ga de strijd aan in epische 3v3-gevechten!

Echo Generation (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 21 oktober

Beschikbaar op de release met Xbox Game Pass: Je leid je ragtag bende in de strijd tegen monsters en mechs om je thuisstad te redden. Speel unieke vaardigheden vrij voor je groep via stripboeken en bereid je voor op actieve turn-based gevechten en eindbaasgevechten die je scherp zullen houden!

Everspace 2 (Game Preview) (PC) ID@Xbox – 21 oktober

Everspace 2 is een snelle, single-player ruimteschip shooter met verkenningen in de ruimte en op planeten, tonnen buit, RPG-elementen, mijnbouw, en crafting.

Age of Empires IV (PC) – 28 oktober

Vanaf release in de Xbox Game Pass: Een van de meest geliefde real-time strategiegames keert terug met Age of Empires IV, waarin je in het middelpunt staat van epische historische gevechten die de wereld hebben gevormd.

Alan Wake’s American Nightmare (Console en PC) – 28 oktober

In deze standalone-ervaring gaat Alan Wake de strijd aan met de heraut van de duisternis, de kwaadaardige Mr Scratch!

Backbone (Console) ID@Xbox – 28 oktober

Wasbeer detective Howard Lotor is geen held. Hij kan amper de huur betalen. En toch is hij op iets gestuit dat zo gigantisch is dat het de hele samenleving door elkaar zal schudden.

Bassmaster Fishing 2022 (Cloud, console en pc) ID@Xbox – 28 oktober

Vanaf de release in de  Xbox Game Pass: Ervaar de spanning van competitief vissen op zeebaars in Bassmaster Fishing 2022! Speel als 10 Elite Series-vissers, zoals coverster Scott Martin, back-to-back Bassmaster Classic-kampioen Hank Cherry, of creëer je eigen visser om onsterfelijkheid te bereiken door de felbegeerde Bassmaster Classic te winnen.

Nongunz: Doppelganger Edition (Cloud, Console en PC) – 28 oktober

Een nihilistische actie platformer roguelike. Nongunz is een raadsel dat om opoffering vraagt, zowel qua gameplay als thema. Bij elke run ga je van een zwart-wit kerkhof naar een steeds veranderende gotische kerker vol nachtmerries die uit menselijke ingewanden zijn opgetrokken.

The Forgotten City (Cloud, Console en PC) – 28 oktober

Reis 2000 jaar terug en herleef de laatste dagen van een vervloekte Romeinse stad, waar als één persoon zondigt, iedereen sterft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments