Nieuw World Event en Skeleton Camps in Seizoen 13 van Sea of Thieves

Seizoen 13 van onze favoriete piratengame staat voor de deur. in een nieuwe video geven de ontwikkelaars van Rare uitleg over wat spelers mogen verwachten.

In bovenstaande video zien we een nieuw world event aangekondigd worden. Spelers krijgen de mogelijkheid om de Burning Blade te verslaan. Het masterschip van Flameheart en zijn jabroni’s is een joekel van een schip, met 10 kanonnen en twee enorme vuurballen die aan de voorkant afgeschoten kunnen worden. Spelers die de Burning Blade weten te verslaan kunnen ervoor kiezen een uniek zwaard te claimen en in te leveren. Of zij kunnen trouw zweren aan Flameheart en met de Burning Blade zijn quests verder voltooien.

Skeleton Camps

Naast een nieuw World Event worden er ook Skeleton Camps aan de Sea of Thieves toegevoegd. De Skeleton Camps lijken qua opzet op de Sea Forts. Deze camps kunnen op ieder willekeurig moment bezocht worden en leiden naar een ondergrondse tempel. In deze tempel moeten een aantal puzzels opgelost worden, waarna uiteraard een beloning volgt.

Naast de content updates zal Seizoen 13 ook veranderingen aan de Pirate Emporium brengen. Verder worden er enkele updates doorgevoerd, zoals veranderingen in de audio wanneer spelers een schip weten te enteren. Allemaal nieuwtjes die we uitgebreid aanstaande vrijdag tijdens de wekelijkse podcast De Week met XBNL gaan bespreken.

Releasedatum

Seizoen 13 van Sea of Thieves is vanaf 25 juli 2024 beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties