Update 19:00 uur onderaan de pagina

Een nachtmerrie waaruit je nooit ontwaakt, kent u die uitdrukking?

Met grote titels als The Walking Dead en Game of Thrones in hun verzameling, kan je er bijna zeker van zijn dat elke game die Telltale Games uitbrengt goed is. We weten dat ze bezig zijn met een Batman game maar gisteren gingen doken er ineens wat tweets op van een totaal ander project. Een ware nachtmerrie.

 

Deze hints kwamen van een nieuw account @TelltalePublish en waren van een nogal donker karakter. Donkerder dan wat we gewend zijn. Na wat onderzoek blijkt ook dat deze nieuwe game niet ontwikkelt wordt door Telltale Games zelf maar door een derde partij.

7 Days to Die

7D2D_Screen_BurningZombies_1024px[1]

De game waar we het over hebben is de pc-hit met de naam “7 Days to Die’ en het speelt zich af in een post-apocalyptische wereld die bevolkt wordt door de undead, zombies dus. Het is een open wereld survival game die een combinatie laat zien van een first person shooter, survival horror, tower defense en role-playing games. Strijden, craften, looting, mining, onderzoeken en de personages die in het spel groeien. De consoleversie van 7 Days to Die heeft ook een nieuwe multiplayer mode die ook split-screen play ondersteund.

The Walking Dead

Een leuk extraatje voor de pre-orderaars. Zij krijgen namelijk exclusief 5 skins uit de serie waaronder Michonne. De game moet in juni uit gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments