SQUARE ENIX begon Tokyo Game Show 2020 Online vandaag met de aankondiging dat NieR Replicant™ ver.1.22474487139… op 23 april 2021 zal.

NieR Replicant ver.1.22474487139… is een moderne hervertelling van NieR Replicant, die oorspronkelijk in 2010 in Japan werd uitgebracht en tevens de langverwachte prequel op NieR:Automata, de post-apocalyptische action-RPG die wereldwijd meer dan 4,5 miljoen keer is verkocht. NieR Replicant ver.1.22474487139… verplaatst spelers naar een duistere, apocalyptische wereld waarin ze zich aansluiten bij de meeslepende quest van een broer die zijn zuster wil genezen van een dodelijke ziekte – een quest die hem alles in twijfel zal doen trekken.

Fans kunnen nu ook de “White Snow Edition” pre-orderen, exclusief in de SQUARE ENIX Store. Naast

  • “Lunar Tear” Collector’s Box
  • Steelbook® Case – Een metalen hoes met prachtig artwork van Illustrator Koda Kazuma.
  • Pins-set – Grimoire Weiss-, Grimoire Noir-, en Grimoire Rubrum-pins, gepresenteerd in een speciale display-doos. Exclusief voor de White Snow Edition.
  • Script-set – Een set van zeven boeken met de content van het gesproken script van de game, exclusief voor de White Snow Edition. Verpakt in een speciale harde hoes met unieke cover-art van designer Akihiko Yoshida. Alleen in Engels verkrijgbaar.
  • Soundtrack CD-set – Een verzameling met twee discs – één disc met tracks van NieR Replicant ver.1.22474487139… die voor deze set een speciale edit hebben gekregen, en een tweede disc met speciale arrangementen van een selectie tracks, gecomponeerd door Keiichi Okabe, exclusief voor de White Snow Edition. De set wordt gepresenteerd in een premium, door Grimoire Weiss geïnspireerde verpakking.

Daarnaast zijn er diverse pre-order-bonussen beschikbaar voor elk platform (beschikbaarheid is afhankelijk van de retailer):

Xbox One – Pre-orders krijgen ook een digitaal exemplaar van de mini-soundtrack met een sampling van songs van de White Snow Edition soundtrack-cd’s.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments