De Tokyo Game Show is volop aan de gang en Xbox doet goed haar best om met lekkere aankondigingen te komen. Eentje daarvan is dat Ni No Kuni, voorheen alleen speelbaar op de Nintendo Switch en PlayStation naar de Xbox komt.

Ni No Kuni is een RPG die ontwikkeld werd door Level-5. Mogelijk is dat je die studio weer kent van zijn schattige graphics. Level-5 produceert namelijk prachtige geanimeerde games. Zo dus ook Ni No Kuni.

In deze game speel je als Oliver. Zijn moeder overlijdt aan het begin van de game nadat ze Oliver gered heeft van de verdrinkingsdood. Oliver blijft met een gebroken hart achter. Zijn pop Mr. Drippy, die door zijn moeder gemaakt is, komt tot leven en blijkt een fee te zijn die hem meeneemt naar een andere wereld. Deze wereld wordt in de greep gehouden door een kwade tovenaar. Aan Oliver en zijn vrienden de taak om deze tovenaar tegen te houden en alle mensen die met een gebroken hart achtergebleven zijn te helpen.

Het verhaal is apart, maar tegelijk ook heel bijzonder en vooral hartverwarmend en ik kan dan ook iedereen aanraden deze titel te gaan spelen. En het mooiste is dat je er geen eens extra geld aan uit hoeft te geven, want Microsoft heeft deze game weten te strikken voor de Game Pass. Mocht je je afvragen wanneer je dan met deze toptitel aan de slag kunt gaan, dat kan vanaf later vandaag al.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments