Goed nieuws voor diegene die met smart wachten op de next-gen versie van GTA V. Hij komt er aan.

De uitgebreide en verbeterde versies van Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online komen op 11 november 2021 naar de Xbox Series X|S met nieuwe functies en meer. Als extra bonus zullen de updates voor GTA Online van deze zomer speciale voordelen bevatten waar spelers van kunnen profiteren in deze uitgebreide en verbeterde versies. Bovendien hebben we ter ere van de 20e verjaardag van Grand Theft Auto III nog meer leuke verrassingen voor je in petto – waaronder een aantal speciaal voor GTA Online-spelers.

Vorige week publiceerde modders nog video van een fotorealistische versie van de game. Zou dit in de richting zijn van wat we mogen gaan verwachtten?

Of er een gratis update zal zijn of dat je gewoon voor deze next-gen versie moet gaan betalen, dat laat Rockstar nog niet weten.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
1 jaar geleden

Ik had gezien dat je voor de PS5 al een pre-order kon plaatsen, die stond toen nog op 31 december. Maar dat ging wel om een fysieke versie waarvoor je moest betalen. Ik hoop dat de digitale upgrade gratis zal zijn, anders betaal ik nu al voor de vierde keer voor ’t spel.