Eindelijk hebben we een datum. Een datum waarop we The Witcher 3 in alle grafische pracht van de Series X kunnen spelen.

Met de kracht van next-gen consoles in gedachten, zal de aankomende release van CD PROJEKT RED’s bekroonde role-playing game tientallen visuele, prestatie en technische verbeteringen ten opzichte van het origineel bevatten.

Deze omvatten ray tracing ondersteuning, snellere laadtijden, evenals een verscheidenheid aan mods. In een speciaal REDstreams-evenement op Twitch waar de studio gameplay van de next-gen versie van het spel presenteert,  zal er nieuwe extra content geïnspireerd op The Witcher-serie van Netflix, komen de volgende week aan bod.

De next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition zal digitaal te koop zijn op Xbox Series X|S met alle gratis DLC dat tot nu toe is uitgebracht en beide grote uitbreidingen: Hearts of Stone & Blood and Wine. Bovendien zal een gratis next-gen update beschikbaar zijn voor iedereen die het spel bezit voor de Xbox One. Een fysieke editie zal worden uitgebracht na de eerste digitale uitrol, met een specifieke datum dat op een later tijdstip wordt aangekondigd.

Naast de next-gen release zullen de Xbox One-versies van The Witcher 3: Wild Hunt ook een update ontvangen met talloze toevoegingen en verbeteringen, evenals de Netflix Witcher-thema’s.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments