New Tales from the Borderlands toont een drietal characters

Op 21 oktober 2022 zal New Tales from the Borderlands in de schappen verschijnen. In aanloop naar release krijgen we middels de Official Character Trailer alvast een kijkje in de keuken.

Het was één van de verrassingen van afgelopen GamesCom 2022: een nieuwe Tales from the Borderlands. De game stamt alweer uit november 2014 en was destijds goed ontvangen. Fans van de Telltale games hebben een vervolg van deze titel hoog op hun wensenlijstje staan. Gelukkig hoeft er niet meer lang gewacht te worden, want over een paar weken kun je met New Tales from the Borderlands aan de slag.

In de nieuwe trailer maken we kennis met de characters. We leren meer over Fran Miscowicz, eigenaar van de lokale Frogurt shop. Ook zien we Octavio Wallace-Dahr, die overduidelijk op zoek is naar roem en faam. Tenslotte maken we met dr. Anuradha Dhar kennis, een wetenschapper met torenhoge ambities om de wereld te verbeteren.

Een leuke mix van characters met eigenaardige persoonlijkheden, zoals we deze uit het Borderlands-universum kennen. Kijk jij naar de release van New tales from the Borderlands uit?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments