Netflix-serie Narcos dit najaar als game naar de Xbox

Rise of the Cartels

Een van de meest bekeken series op Netflix wordt dit najaar als game uitgebracht voor de Xbox. Wat kunnen we van Narcos: Rise of the Cartel verwachten?

Altijd al de ambitie gehad om je bijnaam een status-upgrade te geven naar iets in de strekking als Don of El Patron? Dit najaar liggen er kansen voor je op een berg van wit goud. Tenminste, dat hangt van je keuzes af. Want in Narcos: Rise of the Cartel kies je of je een bijdrage levert aan Medellin’s machtigste drugskartel of dat je de game speelt als DEA-agent. Bouwen of slopen, it’s up to you!

Narcos: Rise of the Cartel is natuurlijk geïnspireerd op de gelijknamige Netflix-serie. De gameplay in Narcos moet gaan bestaan uit voornamelijk turn-based actie en volgt de verhaallijn van het eerste seizoen. Dit seizoen bestaat dus in de game uit twee campaigns. De verhaallijn vanuit het perspectief van de DEA en de verhaallijn vanuit het perspectief van de Narcos. Uiteraard komen de unieke karakters uit de serie (Murphy, Pena, El Mexicano en Primo) ook terug in de game, ieder met speciale perks.

De game zal worden uitgegeven door Curve Digital en is ontwikkeld in samenwerking met Gaumong en ontwikkelaar Kuju. Wanneer de game exact uitkomt is nog niet bekend. De release window is ‘Fall 2019’, dus ergens in de komende maanden ligt hij voor je klaar. Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer we meer weten over deze game. Check in de tussentijd in ieder geval alvast bovenstaande trailer!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments