Netflix laat teaser trailers zien van Resident Evil

Altijd nice als er series of films van gametitels op de markt komen. Binnenkort gaan we Resident Evil op Netflix zien en vandaag zien we alvast wat voorproefjes.

Na de onthulling van de show terug in augustus 2020, deelde de streamer eerder deze week de eerste teaser voor de live-action serie gebaseerd op de videogame franchise. In die trailer zat een QR-code die, wanneer gescand, fans naar een tweede teaser trailer leidde.

De show komt op 14 juli op Netflix en vertelt een gloednieuw verhaal, verspreid over twee tijdlijnen, gecentreerd rond personage Albert Wesker (John Wick’s Lance Reddick) en zijn twee kinderen, Jade en Billie.

De beschrijving van de serie luidt: “In de eerste tijdlijn worden de 14-jarige zusjes Jade en Billie Wesker verplaatst naar New Raccoon City. Een speciaal gebouwde bedrijfsstad, waar zij gedwongen moeten wonen terwijl de adolescentie in volle gang is. Maar hoe meer tijd ze daar doorbrengen, hoe meer ze zich realiseren dat de stad meer is dan het lijkt en dat hun vader misschien wel duistere geheimen verbergt. Geheimen die de wereld kunnen vernietigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments