Handhelds, Nintendo heeft de 3DS en de hybride Switch, Sony heeft (of had) de Vita en Microsoft, die hebben de Xbox One. Huh?

Ok, een echte handheld kun je het natuurlijk niet noemen, maar de optie om je Xbox One mee te nemen, inclusief portable scherm, die wordt je binnenkort wel aangeboden.

Het bedrijf GAEMS komt namelijk binnenkort met de ‘GAEMS Sentinel Pro XP 1080p Portable Gaming Monitor’ voor de consoles. Leg je grooouders dat maar eens uit wanneer je hem op je verlanglijstje voor kerst zet. “Ik wil graag een portable monitor die ik als koffer mee kan nemen en waar mijn Xbox One in past”. Succes alvast.

Hoe dan ook, het ding krijgt een 1920 x 1080p IPS scherm van 17.3″ groot. Die IPS schermen staan bekend om hun grote kijkhoek en ook de Sentinel krijgt er een, namelijk 170 graden. Zo kunnen je vrienden dus ook met je meekijken. Verder zit er een set stereospeakers in van 3 Watt en als je toch iets meer privacy wilt zit er ook een 3.5 mm headset jack in. Echt helemaal portable gaat het overigens niet worden, want je hebt nog gewoon een stopcontact nodig om de boel van stroom te voorzien.

Het hele geval gaat rond de €350 kosten en wordt gereleased op 8 januari 2019. Wie van jullie loopt hier warm voor?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Rishca
Rishca
4 jaren geleden

Gaaf ding! Maar een klein blokker LCD tvtje kan natuurlijk ook.😉