Need for Speed Payback aangekondigd

We zaten er al op te wachten, op de trailer en meer info over de komende Need for Speed met als bijtitel Payback.

Het wordt tijd om wraak te nemen, dat is wat de titel eigenlijk zegt. De game speelt zich af in de onderwereld van Fortune Valley. Jij moet met je team op pad om The House uit te schakelen. The House is een misdaad organisatie die de leiding heeft over de casino’s, criminelen en politie. Je speelt met drie personages: Tyler, de Racer; Mac, de Showman en Jess, de Wheelman.

Spelers die het spel pre-orderen, ontvangen het Need for Speed Payback Platinum Car Pack en krijgen na de release direct toegang tot vijf unieke aangepaste en getunede iconische wagens, allemaal met de exclusieve Platinum Blue Tire Smoke. Het Car Pack bevat: Nissan 350Z 2008 Chevrolet Camaro SS 1967 Dodge Charger R/T 1969 Ford F-150 Raptor 2016 Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016

Coureurs die een voorsprong op de concurrentie willen nemen kunnen met de Need for Speed Payback Deluxe Edition maximaal drie dagen eerder toegang tot het volledige spel krijgen, inclusief exclusieve accessoires zoals het Deluxe Edition-nummerbord en de NOS-kleur, in-game kortingen, reputatiebonussen, alles wat het Platinum Car Pack te bieden heeft, en nog veel meer.

Spelers kunnen zich ook vóór de release in de actie storten via EA Access, waar mensen vanaf donderdag 2 november maximaal 10 uur kunnen spelen met de EA Access/Origin Access Play First-proefversie.

Need for Speed Payback moet op 10 november in de winkel liggen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments