Nederland schittert in nieuwe Flight Simulator update voor Benelux en Frankrijk

In een serie van wereld-updates waarin verschillende gebieden om de beurt worden geupdate is nu Nederland aan de beurt in World Update IV: Frankrijk, België, Nederland & Luxemburg.

Niet één, maar twéé Flight Simulator-nieuwtjes vandaag! Eerder vandaag hadden we het er over dat de Xbox release nu toch echt aanstaande is. Vandaag verscheen er ook officieel nieuws van Microsoft over de game: de vierde wereld-update is gereleased. De update bevat de Benelux en Frankrijk. Deze update brengt nieuwe hoge resolutie lucht-fotografie en betere 3D details voor onder andere Amsterdam en Parijs. Ook zijn er 100 vliegvelden geupdate met nieuwe visuals.

Nieuwe bezienswaardigheden zijn toegevoegd waaronder kastelen, kathedralen, monumenten en museums, paleizen, bruggen, vuurtorens, dammen windmodels en stadions. Check de video hierboven maar!

Zoals we eerder vandaag ook al aangaven, het is nog even afwachten wanneer de game precies op de Xbox verschijnt, maar het lijkt wel echt dichtbij te komen. Microsoft gaf eerder een window aan van de Lente of Zomer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments