Dat deze serie bekend staat om zijn details en zijn effort om alles zo authentiek mogelijk te maken, dat weten we al heel lang. Nu een blik op hoe accuraat ze zijn.

MyCareer

Maar eerst even wat anders. MyCareer, de verhaal/carrière modus van NBA 2K, heeft een trailer gelanceerd. Vorige week hadden we het al over de bekende namen die men heeft gestrikt voor het verhaal. Nu zien we ze in actie. Dit onderdeel beslaat The Prelude, het college-gedeelte van MyCareer die een soort voorportaal is van je carrière.

16000 mijl gereisd

Deze trailer laat zien wat men bij 2K allemaal doet om de basketbalfans een zo echt mogelijke ervaring te bieden. Zo reist het team meer dan 16.000 mijl om alle 30 stadions in Noord-Amerika te bezoeken. Dit gaat zelfs zover dat men het stuitergeluid van de bal voor elk stadion afzonderlijk opneemt. Het zijn die kleine dingen die NBA 2K boven de rest laten uitstijgen. Maar daar blijft het niet bij, de unieke chants die het publiek laat horen, de zoemer die in elk stadion anders klinkt, de specifieke aankondigingen van de speaker en ga zo nog maar even door. Onderstaande trailer geeft je een kijkje in dit proces. Ik kan niet anders dan geïmponeerd zijn over zoveel toewijding.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments