Yes, hij komt er bijna weer aan. Mijn all time favorite sports game. NBA 2K17. Vandaag kwam er een eerste gameplay trailer op de markt.

Team USA heeft net zowel bij de dames als heren olympisch goud behaald. Het is de bakermat van deze sport en de plek waar basketbal meer is dan een wedstrijd maar een feestje, een avondje weg. Een wedstrijd NBA kijken is dan ook niet te vergelijken met bijvoorbeeld een middagje FC Groningen. Voor, tijdens en na de wedstrijd gebeurt er van alles, de spelers zelf zijn echte showmakers en het is pure entertainment.

Als we de trailer bekijken, zie ik vooral op dat gebied veranderingen. Zo zie je nu de warming up en bekijk je de entree van de spelers in de hal uit verschillende camerastandpunten. De lichamen van de spelers lijken zich meer natuurgetrouw te gedragen en we zien nu ook tip-ins, iets wat ik in vorige versies nog niet ben tegengekomen. Ook lijken de referees meer actie te laten zien en zien we zelfs een glimp van een echte half break dunkdemonstratie.

dunkcontest

Het winnen laat ook de gehele ploeg het veld op rennen dus over het geheel gezien zijn het vooral die kleine toevoegingen die je het gevoel kunnen geven aan een echte NBA show mee te doen. Voor spelers zoals ik, die van al die kleine details zeer kunnen genieten, is het aftellen geblazen. Plaats je een pre-order dan kan je de game vier dagen eerder spelen, namelijk al op 16 september.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments