Een nieuw jaar, een nieuwe NBA 2k game! Gelukkig weet de franchise zich jaar na jaar te bewijzen. Zo heeft onze redacteur Rob alleen maar lof voor NBA 2k16. Dit jaar komt NBA 2k17 met een Legend editie en Los Angeles Lakers’ Kobe Bryant staat op de cover! 

Deze special editie van NBA huldigt de carrière van Kobe Bryant met speciale digitale content voor de fans. Het is een eer naar zijn laatste NBA basketball game, want hij stopt ermee. De 37 jarige basketballer is maar liefst 18 keer bekroond tot NBA All-Star.

Kobe Bryant laat het volgende weten:

[quote_center]“Ik voel me vereerd om samen te werken met 2K voor de NBA 2K17 Legend Edition” zegt Kobe Bryant, wiens pensioen vanavond een roemrijke 20-jarige carrière markeert. “Wanneer ik voor de laatste keer van het NBA court afloop is het spannend om te weten dat mijn fans kunnen doorgaan met het beleven van mijn levenslange carrière als een Los Angeles Laker.”[/quote_center]

De mensen die NBA 2k17 Legend Edition pre-orderen, ontvangen speciale items en digitale in-game content. De fysieke items zijn een Limited Edition Kobe poster, twee Kobi panini speelkaarten en een Black Mamba game controller skin. De digitale content bestaat uit:

  • 30,000 Virtual Currency;
  • MyTEAM Bundle + (bevat 3 pakjes met gegarandeerde Kobe limited use kaarten);
  • Nike Kobe 11 retirement shoes;
  • Kobe #8 Mitchell and Ness jersey;
  • Kobe Hoodie;

De NBA 2k17 Legend editie is fysiek en digitaal beschikbaar voor 80 dollar (zal wel euro worden). De standaard editie van NBA 2k17 is 60 dollar (euro) en komt in september 2016.

bryant

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments