Er zijn altijd van die mensen die racegames wel leuk vinden, maar constant verdwalen op de track, remmen voor een bocht ingewikkeld vinden enzovoort. Goed nieuws voor hen! NASCAR Heat 2 komt richting de Xbox One.

Ik zou heel flauw door kunnen gaan en zeggen dat je in deze game alleen maar linksaf hoeft te gaan en verdwalen dus onmogelijk wordt, of dat de game ook prima te spelen is met een krat bier in je mik, maar dat doe ik niet. Op een stapel kwade rednecks zit ik namelijk niet te wachten.

Enfin, de game komt uit op 12 september en wordt ontwikkeld door Monster Games. Deze studio was ook verantwoordelijk voor de voorganger van NASCAR Heat, Heat Evolution. Ten opzichte van die game krijgt NASCAR Heat 2 een verbeterde multiplayer, een diepere career mode, track updates en nieuwe coureurs. Monster Games baas Richard Garcia zegt het als volgt:

We hebben een stapel nieuwe features toegevoegd die de NASCAR games weer terug naar de roots laten gaan en ondertussen een authentieke race ervaring naar de fans brengt.

Goed, mocht je hier nu enorm enthousiast van worden, dan mag je het mij eens uit komen leggen. Ik snap namelijk niet dat dit zo populair is. Of zijn het de spectaculaire crashes?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments