Het officiële Twitter account van Xbox heeft afgelopen nacht een tweet gepost die zorgt voor het nodige gespeculeer!

Over een aantal dagen begint de jaarlijkse grootste gamesbeurs van de wereld: de E3! Al weken draait de pers overuren om alle ontwikkelingen in de gaten te houden, vroegtijdige aankondigingen te bespreken en het ene na het andere lek onder de spreekwoordelijke loep te nemen. De periode van de E3 is er één waar iedere gamer naar uit kijkt!

Onder de bevlogen leiding van Phil Spencer lukt het de mensen bij Microsoft afgelopen weken goed om de nodige aandacht te genereren voor hun persconferentie. Zo weten we al dat Microsoft flink gaat uitpakken, dat het grootste show wordt in hun geschiedenis en dat er maar liefst 14 first party titels in de persconferentie besproken zullen worden. Maar er is ook nog genoeg dat we niet weten. Bijvoorbeeld wat er bedoeld wordt met de raadselachtige tweet die afgelopen nacht door het officiële Xbox account is gepost.

Wat zou Microsoft van plan zijn?

‘We invited something new to #XboxE3 this year’. Wat kan het betekenen? Wordt er iemand uitgenodigd? Wat is er nieuw? Gaan ze de persconferentie over een andere boeg gooien? Op social media wordt volop gespeculeerd. Dat er nieuwe games en consoles aangekondigd worden is natuurlijk niet iets nieuws. Daar is de E3 juist voor en het lijkt dus ook niet logisch om daar een mysterieuze tweet aan te wijden. Dus kennelijk is Microsoft nog iets unieks van plan, maar wat? Eén van de geruchten die hardnekkig rond gonst is een mogelijk partnership met een andere partij. Nou goed, nog even een paar dagen alle nieuwsgierigheid in bedwang houden en dan zullen we het weten. Laat in de tussentijd in de comments jouw conspiracy theorieën weten!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments