Mutant Year Zero-Road to Eden aangekondigd

0
66

Ook zo’n fan van Xcom en de tactische gameplay die dat met zich meebrengt? Dan is Mutant Year Zero: Road to Eden misschien wel een titel die je in de gaten moet houden.

Ergens dit jaar nog moet Mutant Year Zero: Road to Eden op ons favoriete platform gaan verschijnen. De game wordt omschreven als een tactische avonturengame die de turn-based combat van Xcom combineert met verhaal, exploratie, stealth en strategie.

Je krijgt in de game controle over een groepje mutanten die een post-apocalyptische aarde moeten doorkruisen op zoek naar het legendarische Eden. Je team bestaat uit nogal aparte karakters. Zo heb je dus een enorme eend met een walkie-talkie en een varken met driftbuien. Op de redactie werd direct al geroepen dat het behoorlijk aan Beyond Good & Evil deed denken en qua stijltje en ik kan ze daarin geen ongelijk geven. Check anders zelf even de trailer.

De game wordt ontwikkeld door het Zweedse¬†‘The Bearded Ladies’. Deze studio heeft ontwikkelaars rondlopen die bijvoorbeeld aan Hitman hebben gewerkt en aan Payday, dus dat zou wel goed moeten zitten.

Hebben we nog Xcom-liefhebbers die de game in de gaten gaan houden, of zijn we er nu al klaar mee?

 

Reageer op dit artikel

Please Login to comment
  Subscribe  
Abonneren op