Mutant Year Zero-Road to Eden aangekondigd

Ook zo’n fan van Xcom en de tactische gameplay die dat met zich meebrengt? Dan is Mutant Year Zero: Road to Eden misschien wel een titel die je in de gaten moet houden.

Ergens dit jaar nog moet Mutant Year Zero: Road to Eden op ons favoriete platform gaan verschijnen. De game wordt omschreven als een tactische avonturengame die de turn-based combat van Xcom combineert met verhaal, exploratie, stealth en strategie.

Je krijgt in de game controle over een groepje mutanten die een post-apocalyptische aarde moeten doorkruisen op zoek naar het legendarische Eden. Je team bestaat uit nogal aparte karakters. Zo heb je dus een enorme eend met een walkie-talkie en een varken met driftbuien. Op de redactie werd direct al geroepen dat het behoorlijk aan Beyond Good & Evil deed denken en qua stijltje en ik kan ze daarin geen ongelijk geven. Check anders zelf even de trailer.

De game wordt ontwikkeld door het Zweedse ‘The Bearded Ladies’. Deze studio heeft ontwikkelaars rondlopen die bijvoorbeeld aan Hitman hebben gewerkt en aan Payday, dus dat zou wel goed moeten zitten.

Hebben we nog Xcom-liefhebbers die de game in de gaten gaan houden, of zijn we er nu al klaar mee?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments