Multiversus brengt Warner Bros licenties in de arena

Vorige week werd Multiversus aangekondigd, een soort Super Smash Bros-game maar dan met o.a. Batman en Bugs Bunny!

MultiVersus is de nieuwe free to play game van WarnerBros. Je ziet duidelijk de populaire figuren van de Looney Tunes, maar ook Shaggy met Scooby Doo en ja… ook Arya Stark zie je verschijnen uit Game of Thrones. De populaire serie is geproduceerd door HBO en die is dan weer onderdeel van WarnerBros. Op het eerste oog ziet MultiVersus er uit als een zoveelste Super Smash kloon. Na wat nader onderzoek en video’s op YouTube leren we dat de game een 2 vs. 2 modus heeft, maar ook 1 vs. 1 en een 4 speler free-for-all. Alles kan overigens online wat wel zo handig is met een free to play game.

Je ziet veel iconische helden uit allerlei universa van Warner Bros. wat natuurlijk gelijk de charme is van de game. Wie is er sterker? De Tazmaanse duivel of Batman? Zouden ze goed kunnen samenwerken. Zoals je mag verwachten is er natuurlijk een systeem waarbij elk karakter zijn of haar karakteristieke aanvallen heeft om de vijand te verslaan.

MultiVersus is blijkbaar iets meer gelaagd dan menig Super Smash game want je kunt personages kiezen en upgraden met perks. De game is free to play maar gelukkig niet pay to win. Je zult alleen geld kunnen besteden aan cosmetische zaken, wat dan weer een pluspunt is voor deze nieuwe titel. De game komt in juli uit.

Wil je meer zien van deze titel, check dan de gameplay video hieronder.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments