Als het aan mij had gelegen hadden we nu al Battlefield Hardline kunnen spelen, maar EA heeft toch besloten om de game tot 17 maart uit te stellen. Als de game hierdoor beter wordt, hebben we natuurlijk geen bezwaar. Afijn, Battlefield heeft natuurlijk altijd om de multiplayer gedraaid. De maps en modi van deze editie van de battlefield-serie zijn eindelijk vrijgegeven. Laten we maar eens gaan kijken…

Maps

Battlefield Hardline komt met een totaal van 9 maps uit.

  • Downtown
  • Bank Job
  • The Block
  • Dust Bowl
  • Hollywood Heights
  • Growhouse
  • Derailed
  • Riptide
  • Everglades

De drie maps die er naar mijn mening het meeste uitspringen zijn Downtown, Bank Job en Hollywood Heights.

Modes

Naast de standaard battlefield-modi Conquest en het verplichte TDM heeft EA een vijftal nieuwe modes aangekondigd. De eerste nieuwe mode heet Heist. In deze mode moet een groepje criminelen een winkel of bank overvallen. Als dit lukt moet de gestolen buit naar twee verschillende checkpoints worden gebracht. Ondertussen probeert het andere team als de cops de criminelen te onderscheppen.

In de mode Blood Money moeten de twee teams, cops en ciminelen, geld proberen veilig te stellen. Dit doe je door middel van het geld op te pakken en naar de kluis van jouw team te brengen. Maar pas op, de kluis van jouw team kan ook weer door de tegenstanders worden leeggeroofd. Met goed teamwork kun je zorgen dat er een goeie verdeling tussen verdedigers en aanvallers tot stand komt.

In de game-mode Hotwire is het de bedoeling om gestolen auto’s in bezit te krijgen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je de auto’s heel laat. Het is ook aan te raden om een vriend mee te nemen die naast je op de passagiers-stoel met een shotgun in zijn handen zit.

Naast deze modes zijn er ook nog twee competitieve modes. De eerste heet Rescue. Deze mode kun je het meest met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vergelijken. Je bent onderdeel van een SWAT-team die de hostage van de gijzelaar moet bevrijden. In deze mode krijg je maar één kans. Het is dus de bedoeling om rustig te blijven en niet te snel te handelen.

De andere competitieve mode heet Cross Hair. Er is een crimineel die zijn mond voorbij heeft gepraat en je vrienden erbij heeft genaaid. Wat doe je dan als crimineel? Je maakt hem een kopje kleiner. De cops moeten deze witness proberen in leven te houden terwijl de criminelen de witness proberen te doden. Ook hier lig je er na één verkeerde kill uit.

 

Voor nog meer info ga je naar http://www.battlefield.com/hardline. Battlefield Hardline komt op 17 maart uit voor de Xbox One.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties