Een game die naar verwachting zal verschijnen op de komende showcase is de next-gen console versie van Flight Simulator. Een trailer in 4K op een Xbox Series X lijkt op de livestream te zien te zijn.

Aanstaande zondag organiseert Microsoft een gezamenlijke Xbox en Bethesda games showcase als onderdeel van zijn volledig digitale E3 2021 activiteiten. Tom Warren van The Verge heeft een screengrab van een listing op Twitter gezet. Helaas was deze al redelijk snel weer verdwenen. Op de retailsite van een Ierse gameshop was een release te zien, aanstaande dinsdag 15 juni.

Nog beter nieuws voor Xbox Game Pass Ultimate abonnees is dat het beschikbaar zal zijn als onderdeel van het abonnement. Zoals we dat gewend zijn van Microsoft Studio games.

Andere games die getipt worden voor aankondiging of die meer details tijdens de gameshowcase zullen laten zien, zijn onder andere Halo: Infinite en Bethesda’s nieuwe IP, Starfield. De nieuwe Forza Motorsport zal ook worden onthuld. En we denken dat er nog veel meer verrassingen zullen zijn.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
1 jaar geleden

Enig idee of dit een Play Anywhere titel wordt? Oftewel, moet ik ‘m twee keer kopen – voor pc én console?