MotoGP24 krijgt Riders Market

Milestone en Dorna Sports S.L. onthullen met plezier één van de meest gevraagde features van de MotoGP-community: in de career-mode van MotoGP24 kunnen spelers voor het eerst gebruikmaken van de Riders Market.

De Riders Market maakt de hoofdmode van de game nog dynamischer, en betrekt spelers nog meer bij de actie. Daarnaast zal deze nieuwe feature de levensduur en herspeelbaarheid van de game aanzienlijk verlengen, aangezien spelers in elk in-game seizoen te maken krijgen met nieuwe roster-updates, voor steeds weer nieuwe uitdagingen en scenario’s. Omdat zowel spelers als computergestuurde coureurs in de loop van de seizoenen van team kunnen wisselen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Net als in de werkelijkheid, bepalen eerdere prestaties welke aanbiedingen coureurs krijgen. Als de doelstellingen van het huidige team niet worden behaald, kan de positie van de coureur voor het volgende seizoen in gevaar komen, waardoor spelers gedwongen worden aanbiedingen van kleinere teams te accepteren. Daartegenover staat dat geweldige prestaties met eersteklas contracten van topteams worden beloond. Daarbij is het goed om te onthouden dat het gedrag van spelers op en naast de baan van grote invloed kan zijn op deze dynamiek. Rivaliteiten met andere coureurs en likes en reacties op het fictieve sociale netwerk zullen al snel leiden tot geruchten over mogelijke transfers.

Naast de Riders Market biedt MotoGP24 de verbluffende graphics, realistische physics en uitgebreide aanpassingsopties waar de franchise groot mee is geworden. De introductie van de Riders Market verrijkt de ervaring met een ongekend niveau van diepgang, en maakt de virtuele race-ervaring echter dan ooit.

MotoGP24 biedt spelers toegang tot alle officiële coureurs en tracks van seizoen 2024 in de categorieën MotoGP, Moto2 en Moto3, naast die van het FIM Enel MotoE World Championship. MotoGP24 verschijnt op 2 mei 2024

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties