Komt Mortal Kombat 9 en Injustice naar de One met behulp van de backward compatibility? Het lijkt er wel op.

Eerder vandaag vroeg Ed Boon, de creative director van NetherRealm Studios, via een tweet zich hardop af of hij wel mocht zeggen dat MK9 en Injustice: Gods Among Us naar de Xbox One zouden komen.

 

Er wordt wel een beetje op het internet over deze tweet gespeculeerd. Zou hij bedoelen dat de games echt een Xbox One versie krijgen? Of is het puur de backward comp waar hier over gepraat wordt. Ik gok wel op het laatste. Ik interpreteer het als een uitspraak waarin hij eigenlijk zegt: “dit zijn 360 games en dat blijven het, mag ik dan wel zeggen dat ze een Xbox One game gaan worden.”

Injustice-Gods-Among-Us-screens-one[1]

Beide games zijn nu digitaal in de uitverkoop, kan dat een aanwijzing zijn? Dat Microsoft de huidige Xbox 360 sale gebruikt om juist die games die straks als eerste backward compatible gaan worden, opnieuw in de aandacht te brengen? Titels als een Mass Effect, die nu al speelbaar is op de One, staan in die lijst, maar ook Dragon Age 1 en 2, een aantal Assassin’s Creed titels en Sleeping Dogs en allemaal voor hele kleine prijzen. Zou dit een verborgen aankondiging kunnen zijn van die 100 titels die men heeft belooft en ben je slim als je vooral de goedkopere alvast aanschaft? We gaan het allemaal zien in de komende tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments