Monsterrally DAKAR 18 aangekondigd

Voor elke liefhebben van rally races is dit een begrip, de Dakar rally. Crossen door de uitgerekte wildernis van Zuid-Amerika.

Voor de meesten onder ons staat deze rally beter bekend als Paris Dakar. Ooit begonnen in 1979 als een rallyrit van Parijs naar Dakar in Senegal toe was het de meest iconische rally in de wereld. Rally auto’s, cross motoren en vrachtwagens reden dagen door de woeste woestijn om uiteindelijk Dakar te bereiken en de rally te winnen. Vanaf 1992 werd de finishplaats veranderd en werden ook andere continenten gebruikt. Ook grote Nederlandse namen hebben aan dit event meegedaan waaronder de broers Coronel en Jan de Rooy in zijn monstertruck

Dit jaar vind hij plaats in Zuid-Amerika en racen de helden door Argentinië, Peru en Bolivia en dat kan je virtueel meebeleven. BIGMOON heeft namelijk besloten deze rally in een simulatie te gieten. Ze richten zich hierbij op realisme en ze beloven ons prachtige graphics.

Alle officiële teams en voertuigen zijn in de game te vinden en je kan tekeer gaan in 5 categorieën: auto’s, motoren, trucks, quads en SxS. De game kent een single player en een multiplayer mode.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties