Zouden er heel veel mensen zijn die denken “joh, dat Monster Hunter World. Daar zit zo’n lekker diepgaand verhaal in, ik zou daar erg graag een film over willen zien”? Ik kan het me niet voorstellen. Toch gaat regisseur Paul Anderson die maken.

Anderson heeft eerder al de zes Resident Evil-films en Mortal Kombat gemaakt, dus hij heeft er wel wat ervaring mee. Hoe hij het concept van de game wil gaan verfilmen is nog niet bekend. Wel lijkt het erop dat hij hetzelfde trucje uit wil gaan halen met Monster Hunter als wat hij met Resident Evil heeft gedaan.

Er zijn geen echte hoofdrolspelers en dus lijkt het een beetje op hoe we Resident Evil zijn ingegaan, waar we onze eigen characters en verhaal toegevoegd hebben. Ik denk dat dit de perfecte IP is om dat opnieuw te doen.

Er is een budget van $60 miljoen beschikbaar voor de film. In september beginnen de opnames van de film in Zuid Afrika. Milla Jovovich, bekend van de Resident Evil-films, zal in elk geval ook in de film zitten.

Ik vond de Resident Evil-films overigens best vermakelijk, maar toppers waren het niet. Ik vraag me dan ook sterk af hoe hij hier iets van wil gaan maken, maar er zullen ongetwijfeld een paar indrukwekkende monsters in gaan verschijnen. Wie van jullie gaat hier een bioscoop-kaartje voor kopen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments