Monster Energy Supercross nu uit

Motorcross games zie je niet veel. Vandaag kwam er zo’n game uit. Vanaf vandaag is Monster Energy Supercross – The Official Videogame van Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars ter wereld, verkrijgbaar.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame geeft spelers de kans om deel te nemen aan het spannendste en spectaculairste off-road motorracekampioenschap ter wereld. Spelers racen met hun favoriete  Supercross-coureurs op tracks van de 2017 Monster Energy AMA Supercross met de officiële coureurs uit zowel de 250SX als de 450SX-klasse, inclusief iconische coureurs als Chad Reed, Ken Roczen en de vertrekkende kampioen Ryan Dungey. De game biedt de meest realistische en meeslepende Supercross-fan-ervaring met innovatieve baanontwerpen in herkenbare, prestigieuze stadions.

Belangrijke kenmerken:

  • Het officiëleMonster Energy Supercross-seizoen van 2017 met speciale toegang tot de Monster Energy Cup.
  • Officiële motors, iconische tracks en coureurs uit zowel de 250SX- als 450SX-klasse: race met Chad Reed, Ken Roczen,vertrekkende kampioen Ryan Dungey en andere helden op de officiële, uitdagende tracks.
  • Een spannende carrièrestand met extreme aanpassingsopties: Verander zowel je coureur als motor geheel naar eigen smaak en race je een weg naar de top van de klassementen.
  • Een uitgebreide parkoersmaker, voor eindeloze spelmogelijkheden: spelers kunnen hun eigen tracks maken, aanpassen en online delen.
  • Top-notch graphics voor een game van wereldklasse en een next-level, meeslepende ervaring: geniet van een accurate reproductie van motors, tracks, accessoires en coureurs.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments