Bij XboxNederland kijken we uit naar Gamescom. Het is echter jammer dat Microsoft niet aanwezig is met een persconferentie op de grote gamebeurs. Maar volgens eindbaas Phil Spencer hoeven we ons geen zorgen te maken, want Microsoft heeft nog een verrassing.

Daar blijft het echter niet bij want oom Phil gaf aan dat Microsoft dit najaar nog een boodschap wil brengen. Microsoft laat nog niet los of dit een apart event wordt, maar Phil laat duidelijk weten nog wel wat in petto te hebben voor het najaar. Het doel voor Spencer is om fans te bereiken die hij nog nooit eerder heeft bezocht, dan zal Microsoft nog met een verhaaltje komen.

Sony zal de PlayStation Neo uitgebreid gaan aankondigen in het najaar. De kans is groot dat Microsoft niet achter wil blijven, dus we verwachten dat Microsoft op meer Scorpio-details doelt.

Microsoft maakt het dit jaar goed door te zorgen dat er veel blockbusters zullen zijn. Zo zullen Gears of War 4, Sea of Thieves, Recore, Halo Wars 2, Cuphead en Forza Horizon 3 speelbaar zijn (woohoo). Wij van XboxNederland kijken uit naar Gamescom, hou ons zeker in de gaten want wij gaan alle games van Microsoft uitvoerig voor je testen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments