Naast de listing op het Italiaanse Amazon, is er nog een bron die het bevestigd. Call of Duty: Modern Warfare II krijgt een remaster. Dat is niet alles, ze weten meer.

Toen we deze listing zagen, waren er al wat bijzondere dingen te melden. Allereerst de datum van 30 april, zo snel waardoor een aantal lezers dachten dat dit onzin moest zijn. Maar dat was nog verklaarbaar omdat we vaak met een placeholder datum te maken hebben waarbij winkels een einde kwartaal of einde jaar datum hanteren zolang er geen officiele datum is. Maar ook de prijs die extreem laag was voor een CoD game, namelijk maar 19,99 euro.

Kijkend naar de vorige remaster die als standalone rond de 40 euro zat, zou er wel een gigantisch prijsverschil zitten tussen deel 1 en deel 2. Maar nu is dit ook verklaarbaar geworden. Volgens de betrouwbare lekkers bij Charlieintel zou Modern Warfare 2 alleen een singleplayer game zijn. Je krijgt dus geen multiplayer bij deze game, je zal het met de story moeten doen. Dan is deze lage prijs wel logisch.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments