Voor de liefhebber van post-apocalyptische werelden zoals die in Fallout is er goed nieuws. De indie game The Skies gaat ook richting Xbox One komen.

In oktober vorig jaar werd hij aangekondigd. The Skies is een MMORPG maar wel eentje die net even anders is dan wat we tegenwoordig gewend zijn. Het heeft een gecompliceerd economisch systeem die op meerdere niveaus functioneert. Zo kan je winst maken door met de gebruikelijke middelen materiaal te maken. Je kan ook je eigen bedrijf beginnen of in een fabriek werken of je kan je eigen productielijn opstarten en personeel inhuren. Jij kiest zelf de manier waarop je dit doet.

Een ander onderdeel van deze game is het creëren van relaties met andere characters. Heb je een wat lager ontwikkeld character dan heb je minder mogelijkheden om een goede relatie te bouwen dan de wat hoger ontwikkelden. Je moet dus als character goed op je woorden letten en deze gebruiken om naar andere characters een positief beeld van jezelf te vormen. Heb je een slechte reputatie dan zullen anderen je niet vertrouwen.

The Skies moet geen doorsnee MMORPG gaan worden. De game heeft unieke locaties en characters. Het is een levende wereld die constant verandert en zich aanpast. Nu zijn er ook alpha beelden van de game te zien en wordt het duidelijk dat hij ook naar de Xbox One gaat komen.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Katerberg
Martin Katerberg
6 jaren geleden

Klinkt goed.