Update 7/7 20:30

Problemen met de Predator bundel

Reddit en Twitter ontploft met berichten van Xbox One bezitters die de Kombat Pack hebben aangeschaft maar geen toegang hebben tot de Predator bundel. NetherRealm laat weten dat ze van het probleem op de hoogte zijn en bezig zijn met een fix.

Het schijnt dat de DLC of niet gedownload kan worden of dat hij niet zichtbaar wordt in het rooster.


Origineel bericht

Gratis? Yes please! Gratis DLC voor iedereen, dat is DLC waar ik wel eens een keer blij van word. MKX geeft alle spelers gratis en voor niets 4 klassieke fatalities cadeau.

Tijdens de wekelijkse Kombat Kast van Netherrealm is gisteravond dan eindelijk Predator officieel uit de doeken gedaan als DLC karakter voor MKX. Iedereen die het Kombat Pack hebben gekocht kunnen vanaf vandaag aan de slag met de Predator. Samen met de Predator ontvang je ook 3 alternatieve kostuums, namelijk Commando Johnny, Infrared Scorpion en Carl Weathers Jax, Voor alle stervelingen zonder het Kombat Pack is Predator vanaf volgende week te koop. Predator is zowel los te kopen als in de bundel met de eerder genoemde kostuums.

Gratis DLC!

Naast de (verschrikkelijk vette) gameplay beelden van Predator, is gisteravond ook bekend gemaakt dat iedereen die MKX heeft een gratis DLC pakketje zal ontvangen. Als “Thank you” naar de MKX community ontvangen MKX spelers vandaag 4 ‘Klassic Fatalities’. Tijdens de Kombat Kast werd er ‘per ongeluk’ al één van getoond. Jax krijgt de oude sla-het-hoofd-van-de-tegenstander-er-af fatality. In onderstaand filmpje zie je alle Klassic Fatalities.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties