Mac gebruikers opgelet, het zou zo maar eens kunnen zijn dat jouw laptop/desktop met OSX in de toekomst wordt ondersteund voor de Xbox app. Tenminste, als het aan Phil Spencer ligt.

Ja, de tweet van Phil Spencer is misschien niet geheel een bevestiging van een OSX ondersteuning voor de Xbox app, maar het laat wel zien dat Microsoft geen vete heeft met Apple.

Eerlijk gezegd is de Mac met OSX nooit een goed platform geweest voor gaming, maar het is in ieder geval fijn dat je de Apple desktop kan gebruiken als scherm voor je Xbox games. Volgens mij zijn er genoeg mensen die een Apple thuis hebben staan en ook een gezin dat TV kijkt. Dus dan willen ze het Apple apparaat gebruiken om hun games naar te streamen en zo ergens anders te gamen.

Phil Spencer heeft er in ieder geval niets op tegen, maar het ligt wel aan de prioriteiten van het team en die liggen op dit moment denk ik niet bij het mogelijk maken van de Xbox app op OSX apparaten. Misschien ook wel, als de gebruikers zich sterk maken en het eisen… wie weet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties