Misschien wel de grootste uitdaging van Telltale, maak een boeiende en grijpende verhalende game van Minecraft. Games van games maken is voor Telltale Games dagelijkse kost en ze flikken het telkens weer. Gaat het ze ook lukken met Minecraft?

Zoals we gewend zijn van Telltale verschijnt ook deze game in vijf episodes. De eerste is beschikbaar op 13 oktober en heet ‘Order of the Stone’. Niet alleen de naam is episch, maar ook het acteerwerk. Wat we horen in de trailer klinkt veelbelovend.

In Minecraft: Story Mode speel je de mannelijke of vrouwelijke held Jesse. In de eerste episode vereren Jesse en consorten het legendarische Order of the Stone, vier avonturiers die de Ender Dragon versloegen. Op de EnderCon ontdekken Jesse en vrienden dat er iets niet goed is… helemaal niet goed! De vriendengroep gaat op reis om de Order of the Stone te vinden om de wereld te redden. De locaties die onder andere worden aangedaan zijn de Overworld, de Nether en de End.

13 oktober kunnen we dus met de game aan de slag. Xbox 360-bezitters hebben geluk, want de game verschijnt ook voor die console.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments