Bij Microsoft werken er van die Xbox iconen. We kennen allemaal Major Nelson (Larry Hryb) en Phil Spencer, maar ook Mike Ybarra is een veel gehoorde naam die Xbox mede groot heeft gemaakt. Maar Mike gaat ons verlaten.

Mike Ybarra, de corporate vice president van Xbox en de gaming afdeling van de pc, heeft zijn vertrek aangekondigd. Na 20 jaar gaat hij het bedrijf verlaten. En dat is best iets om een beetje verdrietig over te zijn.

Mike kwam in 2000 bij Microsoft als een system engineer en na wat stappen omhoog op de ladder, werd hij in 2009 onderdeel van de Xbox familie als general manager bij Xbox Live. In 2017 mocht hij de rol aannemen die hij nu heeft en bestuurde hij Xbox Live, Xbox Game Pass en Mixer.

Het is na 20 jaar Microsoft tijd voor een volgend avontuur. Het is een geweldige tijd geweest en de toekomst ziet er goed uit. Mijn dank gaat uit naar iedereen bij TeamXbox, ik ben ontzettend trots op wat wij voor elkaar gekregen hebben en ik wens jullie het beste toe

Wat Mike nu gaat doen is nog niet bekend. Hij zegt zelf dat hij daar binnenkort meer over laat weten.

Als belangrijkste punt, ik wil jullie mede-gamers en onze grote fans bedanken voor jullie support. Blijf gamen en ik hoop jullie snel online te treffen!

Phil Spencer bedankte Mike voor al zijn bijdragen.

Mike oftewel XboxQwik, het ga je goed. We gaan je missen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties