Shadow of War stond op de lijst om in augustus uit te komen. Helaas is er gisteren een bericht online gegaan op de officiële website van WB Games waarin ze aankondigen dat dit niet langer haalbaar is.

Verplaatst naar oktober

Net nu er een paar dagen geleden een demo van Shadow of War is uitgekomen is de game uitgesteld. De demo duurt ongeveer 80 minuten en er staan al behoorlijk wat walkthroughs op YouTube. De meningen onder die video’s zijn behoorlijk verdeeld.
Er zitten een aantal echte fanboys tussen die niet kunnen wachten tot de game uitkomt, maar er zijn ook wat minder blije reacties.

Sommige gamers vinden de kwaliteit van de game nog niet helemaal top, het kan volgens hen een stukje mooier. Ook zouden er nog behoorlijk wat bugs in de game zitten die nog  bijgeschaafd moeten worden. Daarnaast waren er ook gamers die zeiden dat de game helemaal niet zo vernieuwend is. Daar mocht nog wel wat aan gebeuren!

Gisteren uitgesteld

Gisteren kwam dus het bericht dat de game wordt uitgesteld naar oktober. Monolith wil de spelers dus de best mogelijke ervaring geven en dat vergt wat tijd.
Kennelijk was de release in augustus toch iets te enthousiast. Wie weet vonden ze de reacties op de demo toch niet zo geslaagd en zagen ze daardoor in dat er nog een hoop te gebeuren viel. Hoe dan ook gaat het team van Shadow of War hard aan te slag om de release in oktober tot een spektakel te maken.
Daarnaast krijgen we met de E3 weer wat nieuwe informatie en meer beelden te zien, en dat is natuurlijk altijd goed!

Met deze mededeling moeten we het tot nu toe nog even doen.

Vanaf 10 oktober kunnen we wereldwijd aan de slag met Shadow of War. Natuurlijk zijn er een paar uitzonderingen. Japan, Australië en Nieuw-Zeeland zullen een aangepaste releasedatum krijgen.

Geruchten

Er gingen al wat geruchten rond dat Shadow of War en de Scorpio tegelijkertijd zouden uitkomen. Dit omdat Shadow of War heeft aangegeven dat zij het maximale uit de Scorpio gaan halen met een aangepaste versie van de game.
Nu leek dat erg onwaarschijnlijk, gezien de Scorpio in de winter van dit jaar uit zou komen en Shadow of War al in augustus zou komen.
Maar nu Shadow of War is verplaatst naar 10 oktober krijgt dit gerucht toch weer wat extra kracht. Wie weet wordt Shadow of War dus wel een day one game voor de Scorpio!

Het is balen dat de game even is uitgesteld, maar gelukkig is het maar voor nog geen 2 maanden!
Gaan jullie Shadow of War halen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments