Gamescom gaat over iets meer dan een maand van start. Het grootse game evenement van Europa vind plaatst van 5 tot en met 9 augustus. Microsoft had al eerder bekend gemaakt dat ze hier flink willen gaan uitpakken.

Dat uitpakken zal gaan plaatsvinden op dinsdag 4 augustus, om 16:00 uur Nederlandse tijd. Er word veel verwacht van deze persconferentie van Microsoft, er ontbraken een flink aantal games op de E3 persconferentie. Games zoals Quantum Break, Scalebound en Crackdown, zullen op Gamescom behandeld gaan worden, liet Microsoft al eerder weten. Ook zullen er een aantal verrassingen getoond gaan worden. Microsoft neemt Gamescom dus aardig serieus, mooi om te zien dat de Amerikaanse gigant ons Europeanen wel serieus neemt. Daar kan Sony nog wat van leren, hehehe.

Xbox_Gamescom

Beursvloer

Microsoft zal natuurlijk ook op de beursvloer zelf aanwezig zijn. Vanaf woensdag 5 augustus 9:00 tot 19:00 is de beursvloer enkel geopend voor de pers. Donderdag tot en met zaterdag is de beursvloer van 10:00 tot 20:00 geopend voor het normale voetvolk. Zondag is de slotdag, op die dag is de vloer geopend vanaf 9:00 tot 18:00. Wij van Xboxnederland.nl zullen met een flinke delegatie aanwezig zijn op de beursvloer, zien we jullie daar?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments