Microsoft viert 15 november het 15-jarig jubileum van de Xbox. Het bedrijf heeft daarom laten weten op zoek te zijn naar mensen die hun tofste gameherinneringen willen delen.

Microsoft laat in een bericht het volgende weten:

Hey Xbox Gamers,

15 November 2001 is een dag om nooit te vergeten als fan van videogames. Het was de releasedatum van de originele Xbox. Nu, 15 jaar later kan ik het niet laten om terug te denken aan de fantastische herinneringen die ik voor altijd zal koesteren. Van de eerste keer rijden in een Warthog tot de magie van Xbox Live wat me wist te verbinden met de rest van de wereld. Toen ik 10 was smeekte ik mijn vader om een Xbox. Vervolgens nam ik een parttime baan om de Xbox 360 te kunnen kopen. Uiteindelijk stond ik jaren later in de kou te wachten om de eerste Xbox One te kopen als volwassene. Iedereen heeft zijn eigen verhaal over Xbox en dat maakt het zo speciaal.

We zouden het geweldig vinden als jullie je ervaringen met ons delen. Je kan dit doen door op Twitter een videoboodschap achter te laten van 10-15 seconden. Zorg ervoor dat je Xbox een fijne verjaardag wenst en deel je beste herinnering met ons. Zet bij je videoboodschap #XboxAmbassadors. Xbox zou vandaag de dag niet bestaan zonder deze community, we kunnen daarom niet wachten op jullie video’s.

Het is nog niet bekend hoe Microsoft deze video’s gaat gebruiken, maar het klinkt goed. Waarschijnlijk komt het bedrijf volgende week met meer informatie. De link naar de originele post kun je hier vinden. We houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments