De verwachtingen van Microsoft laten maar weer eens zien hoe ambitieus het bedrijf is met de visie om gaming voor iedereen toegankelijk te maken.

Vorige maand is de app van Xbox Game Pass live gegaan op de Samsung tv’s uit 2022. Dat wil zeggen dat je direct op je Samsung tv alle Xbox Game Pass kunt streamen mits je dit abonnement bezit. Microsoft heeft aangegeven dat het 3 miljard gamers wil bereiken en ze verwachten dat de ontwikkeling en deal met Samsung dit aantal mogelijk zal maken.

Microsoft heeft voor Samsung gekozen omdat het bedrijf met de tv’s voldeed aan de kwaliteitseisen die nodig zijn om Xbox games er scherp uit te laten zien en waarbij de latency zo laag mogelijk is. Blijkbaar werken de twee bedrijven al twee jaar samen om de app mogelijk te maken en zo goed mogelijk te laten draaien.

Het is voor Microsoft natuurlijk enorm belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken in de wereld. Meer spelers staat gelijk aan meer inkomsten en in het vervolg ook meer toptitels in de Xbox Game Pass terecht komen. Daar draagt een Samsung tv met een simpele app zeker aan bij!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments