Gister stond hij al op de beursvloer. In een vitrine met een groot zwart laken er overheen. Vandaag zouden ze hem aan de wereld laten zien, de nieuwe Xbox Elite controller. Man, wat moeten ze gelachen hebben bij Micrsosoft…

Tja, hoe moeten we dit brengen? Er gingen al een poosje geruchten over de nieuwe Elite controller en tijdens de Gamescom zouden we hem te zien krijgen. De voortekenen waren goed. We hadden een grote Microsoft-booth, Designlab ernaast met een enorme berg controllers en ook de Adaptive Controller voor mensen met een beperking was aanwezig. In het midden van dit alles een vitrine met een zwart laken er overheen en een bordje met de tekst: ‘Will be revealed tomorrow’. Daar lag hij dan en morgen zouden we hem dan toch echt te zien krijgen.

Met spanning in ons lijf liepen wij richting dit zwarte doek en wat zagen wij? Geen Xbox Elite controller V2, maar een dikke, natte scheet. Er lag namelijk een PUBG controller onder het glas… Kom op zeg! Daar zit toch werkelijk niemand op te wachten?!

We hebben nog drie rondes gelopen bij Microsoft langs, onder tafels gekeken en iedereen met een groen Xbox-shirt gevraagd of het niet een grap was, maar de Elite Controller V2 was dus echt niet aanwezig in Keulen. Hij zal ongetwijfeld in de maak zijn, maar we zullen er dus nog iets langer op moeten wachten. Well played Microsoft, well played.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments