Wow, mooi spul, die nieuwe controller van Microsoft. Het inspireerde mij tot een top 3 van de gaafste gecustomized Controllers. 

Cammo Xbox One controller

 

Dit is de nieuwe Microsoft controller. Hij heeft een moderne cammo en geeft dus een echte army look aan jouw console. In de triggers zit een vibratie, leuk voor de vriendin, maar wat hebben wij hier aan? Volgens Microsoft zorgt het voor de ultieme beleving tijdens het spelen van een shooter. Wat wel handig is, is dat jouw 3.5mm stereo headset er direct in kan.

Maar nu mijn top 3 mooiste controllers ever tot nu toe!

Op numero uno 

De gouden controller waar er maar 25 van gemaakt zijn. Deze Xbox One controller werd door Colorware gemaakt. Dit is een shop waar een shitload aan coole goodies worden verkocht en vaak in gelimiteerde oplage. De gouden controller was van 24 k bladgoud en moest 300$ kosten. Bling bling if you have the money, you can have this fancy thing.

Manners_-24k-Controllers_-1

Numero Dos 

Onze eigen gecustemized nederlands elftal controller met handtekening van Afellay erop. Wie kan er nu zeggen dat hij een controller heeft die helemaal in het Nederlands elftal style is afgewerkt met een persoonlijke touch van een bekende voetballer? Nou Igor Heemels dus! Hij won onze prijsvraag.

COntroller Xbnl

Numero Tres 

‘Shut up and take my money’ is hier wel van toepassing, wow wow. Een Deathspace 360 controller met fancy blauwe led lampjes, gemaakt door Jinxcustumcontrollers.

Death space controller

Welke vinden jullie het mooist? Of heb je zelf nog een aantal toevoegingen?

 

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rob Breedeveld
Rob Breedeveld
7 jaren geleden

Dit soort ultieme customized controllers vind ik wel erg gaaf

Jeffrey
7 jaren geleden
Reply to  Rob Breedeveld

Dat gaat wel erg ver. Ik vind de Le Mans controllers wel erg vet: http://www.xboxnederland.nl/nieuws/nieuwe-le-mans-controllers-gepresenteerd/

Martin Katerberg
Martin Katerberg
7 jaren geleden
Reply to  Jeffrey

Die gouden dan?

Jeffrey
7 jaren geleden

Leuk voor op een statief (Controller Clipz) maar niet om mee te gamen..