Op 7 november komt Super Lucky’s Tale uit voor de Xbox One. Ter ere hiervan organiseerde Microsoft een livestream en pakten ze ook direct een wereldrecord.

Wat hebben ze nou gedaan dan? Een streampje doen levert je anders niet direct een wereldrecord op. Daar hebben ze dus ook wel wat aparts voor gedaan. Tijdens het Albuquerque International Balloon Fiesta hebben ze een luchtballon versierd met Lucky en van daaruit op 400 meter hoogte een livestream gedaan.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben ze een speciale behuizing gemaakt waar de Xbox in mee kon en waar een scherm in paste, er moesten 2 generatoren mee om de boel van stroom te voorzien en er waren 2 microcamera’s mee om de beelden van de livestream vast te leggen. De stream zelf werd via Mixer uitgezonden.

Super Lucky’s Tale voegt zich hiermee bij een select groepje gamers en ontwikkelaars dat Guinness World Records in handen hebben, waarvan sommige van die records opgenomen zijn in het Guinness World Records 2018 Gamer’s Edition. Hierin zijn alle game-gerelateerde records te vinden.

Of de game zelf ook de moeite waard wordt? Dat kunnen we zelf ondervinden vanaf 7 november.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments