Mocht je Halo: The Master Chief Collection nog niet hebben, dan ben je ten eerste een rare vogel, want die game-collectie moet je gewoon bezitten. Nu echter even zonder gekkigheid, Microsoft heeft een bundel aangekondigd die voor echte hardcore Halo fans niet te missen is.

Eind deze maand krijgen gamers in ons kikkerlandje de mogelijkheid om een Halo: The Master Chief Collection Xbox One bundel in huis te halen. De game bestaat uit Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 en Halo 4. Het gaat hier echter niet om een hard copy van de game, maar een download code. Halo: The Master Chief Collection bevat 45 campaign missies met non stop action, meer dan 100 multiplayer maps, waarvan zes ge-remasterde Halo 2 maps met prachtige graphics in 1080p/60fps.

Deze collectie is natuurlijk al sinds vorig jaar november uit en heeft te kampen gehad met flinke problemen wanneer het op online multiplayer aan komt. Met de meest recente update lijken de grootste problemen echter eindelijk verholpen te zijn. Mocht je echter puur voor de singleplayer gaan, dan is dit een sublieme collectie die in mijn boekje nog altijd erg relevant en fun is. Naast de game zal er natuurlijk ook een Xbox One console met controller en headset in het pakket zitten. Ik zou zeggen, suit up and finish the fight Chief!

 

X1

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties