Ik zat er eigenlijk al op te wachten en had de aankondiging op de E3 verwacht. De gok is dat dat stukje nieuwe hardware volgende maand eindelijk wordt aangekondigd.

Microsoft heeft laten weten dat men tijdens de Gamescom nieuwe hardware zal aankondigen. De vraag is dan gelijk, wat dan precies. We weten al dat de nieuwe Xbox console pas rond 2020 zal gaan uitkomen dus die is het waarschijnlijk niet?

Wat dan wel? Wij gokken dat het de nieuwe Xbox Elite controller gaat worden. Die wordt al een tijdje in geruchten genoemd en is ook wel toe aan een nieuwe en verbeterde versie. Eerder waren er al beelden waarop we nieuwtjes wat betreft deze controller zagen. Zo was er een USB-C aansluiting te zien, een drie-staps Trigger Lock, langere paddles en een knop met drie profielen te zien.

Mijn oudje is wel aan vervanging toe. De met superlijm vastgezette rubber grips, de bumper die al een keer handig door mijzelf is vervangen, allemaal probleempjes die je eigenlijk niet bij een 150 euro kostende controller zou moeten tegenkomen. We hopen dat deze nieuwe versie een stuk beter gebouwd is. Of het om de Elite gaat, dan is afwachten. Op de Gamescom laten we jullie dit direct weten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments