Microsoft introduceert nieuw “Designed for Xbox” logo

Toen ik gisteren mijn bestelde xCloud-controller binnen kreeg, viel het mij al op. Een nieuw logo op de doos.

Tijdens deze videoshowcase liet het team het nieuwe “Designed for Xbox” logo zien. Dit zal op accessoires komen te staan die compatibel met de Xbox zijn. Met de komst van de Series S | X heeft men dit nieuwe logo bedacht.

Met het Designed for Xbox logo laten we zien hoe nauw wij met onze partners op ieder product samenwerken om ze op kwaliteit, veiligheid en prestaties op alle Xbox hardware te testen. Het communiceert ook de voortgaande compatibiliteit met de volgende generatie. De Designed for Xbox badge verzekert je dat deze accessoires de best mogelijke ervaring zullen bieden, op welke generatie dan ook.

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
2 jaren geleden

En welke xCloud controller heb je? Ik wil graag die van Razer Kishi, maar die is (nog) niet leverbaar.

Dynko
Dynko
2 jaren geleden
Reply to  Rob

Dank voor de tip Rob! Die Razer Kishi is een stuk compacter en meer ingedeeld zoals een Xbox controller. Maar deze prijs is inderdaad behoorlijk aantrekkelijk.

Dynko
Dynko
2 jaren geleden
Reply to  Rob

Sterker nog, de prijs is behoorlijk doorslaggevend. Scheelt wel €65! Oftewel, ik sloeg meteen m’n slag. Want er was er nog precies één over!

Dynko
Dynko
2 jaren geleden
Reply to  Rob

Update: ik kreeg ‘m gisteren binnen en het wordt me inderdaad effe ’n flink potje wennen. De controller zelf doet ’t prima, maar mijn internetverbinding laat op dit moment te wensen over.