Het is bijna zover. Microsoft gaat zijn E3 show starten met veel nieuwe aankondigingen. Zou de nieuwe Xbox daar een van zijn?

Het antwoord is ja. Er is eigenlijk geen twijfel meer, Xbox gaat zijn nieuwe next-gen console met codenaam Scarlett presenteren. De afgelopen dagen zijn we al bestookt op Twitter met berichten waarin ze de hype langzaam maar zeker op stoom laten komen. En daar was al iets in te zien wat voor ons de bevestiging is dat de Scarlett echt op de E3 onthuld gaat worden. We zetten ze voor jullie op een rij:

Als we deze plaatjes op een rij zetten zien we aan de linkerkant telkens een cijfercode staan. Achtereenvolgens R255, G36 en R0. Nu zal dat velen niets zeggen. Behalve als je te maken hebt met kleurcodes in je computer, bijvoorbeeld in een beeldbewerkingsprogramma. Dan gaat het lichtje gelijk op en zie je hier een RGB code in. Laat de RGB kleurencode 255,36,0 nu staan voor de kleur scarlet.

Vanavond om 22 uur kan je ervoor gaan zitten want dan zullen de twee nieuwe consoles, de hardcore Anaconda en de wat mainstream console Lockhart bekend gemaakt zullen gaan worden. Microsoft was al druk bezig met de geruchtenmolen. Ze loofden al een maand Xbox Game Pass uit aan diegene die de Easter Egg die we net besproken hebben als eerst zou ontdekken.

Waar kan je de boel bekijken?

Twee jaar geleden was er zo’n zelfde stunt met de Scorpio waarin men in berichten refereerde naar de 6 teraflops waarmee de huidige Xbox One X is uitgerust.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments