Microsoft timmert lekker aan de weg. Nu kregen bericht dat zij met KPN gaan samenwerken om ons de beste cloudervaring te bieden.

Groot nieuws voor alle Nederlandse gamers. Dankzij een exclusieve samenwerking tussen KPN en Microsoft kunnen zij vanaf deze maand meer dan 100 geweldige games spelen met Xbox Game Pass Ultimate op Xbox consoles, Windows 10 pc’s, mobiele telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (bèta). De samenwerking biedt gamers in Nederland de mogelijkheid om games te spelen waar ze maar willen, wanneer ze maar willen, op de manier die ze willen, via het krachtige netwerk van KPN.

Eerste Nederlandse netwerkprovider biedt cloudgaming aan

De gamingindustrie is de snelst groeiende entertainmentmarkt van de wereld, met als een van de nieuwste innovaties game-abonnementen die gaming via de cloud ondersteunen. Hierdoor eisen gamers steeds vaker hoogwaardige netwerkverbindingen, zowel thuis als op locatie. Als hoofdsponsor van de eDivisie en launching partner van E-Oranje heeft KPN een langdurige relatie met gamend Nederland. Deze exclusieve samenwerking met Microsoft plaatst gamers op de eerste rij bij KPN. Mede dankzij 5G en glasvezel voldoet KPN’s netwerk van Nederland aan de behoefte van de meest veeleisende gamers. Vanaf deze maand kunnen KPN klanten hun abonnement uitbreiden met Xbox Game Pass Ultimate, waarmee ze meer dan 100 games kunnen spelen, van Forza Horizon 4 tot Minecraft Dungeons en blockbuster-titels van Xbox partners, op console, pc of mobiele telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (bèta).

Overal supersnel gamen via 5G

Jean-Pascal Van Overbeke, lid van de Raad van Bestuur van KPN en zelf een fervent gamer:

Gaming en e-sports zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden bij onze klanten. Een snelle en stabiele internetverbinding is hiervoor belangrijk. We zijn trots dat we onze krachten met Microsoft kunnen bundelen om op deze manier onze klanten te voorzien van de ultieme game ervaring. Dankzij glasvezel en ons uitgebreide 5G netwerk maken we gamen nu toegankelijk voor iedereen, overal.

Nicholai Hamre, Xbox Category Lead bij Microsoft, voegt daaraan toe:

We zijn erg enthousiast over de samenwerking met KPN. Xbox Game Pass Ultimate biedt een samengesteld aanbod van meer dan 100 geweldige games, waaraan voortdurend nieuwe games worden toegevoegd. Je kunt ze rechtstreeks spelen op Xbox consoles, Windows 10 PCs of mobiele telefoons en tablets via Xbox Cloud Gaming (bèta). We kunnen niet wachten om enkele van de fantastische games die beschikbaar zijn met Xbox Game Pass Ultimate aan de Nederlandse consument te laten zien via het netwerk van Nederland.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments