Microsoft Flight Simulator is beoordeeld voor de Xbox-serie in de aanloop naar Microsoft’s E3 2021-presentatie, die zou kunnen leiden tot een aankondiging van een releasedatum.

Microsoft Flight Simulator werd eind december voor het eerst aangekondigd voor de Xbox Series. Het spel zou  voor de Xbox Series in de zomer van 2021 uit gaan komen.Maar er is nog steeds geen releasedatum voor het spel. Toch hebben we wel een rating van ESRB die wijst in de richting van een aankondiging voor Microsoft’s E3 2021 showcase op 13 juni.

De ESRB rating is alleen voor de Xbox Series consoles en het vermeldt de volgende beschrijving.

Dit is een vluchtsimulatiespel waarin spelers zich kunnen bezighouden met een verscheidenheid aan vlieguitdagingen op verschillende locaties. Spelers kunnen verschillende vliegtuigen selecteren, trainingsprogramma’s maken en vluchtplannen ontwerpen.

Vooruitlopend op de release in de Xbox-serie is het spel voor de pc geupdate en is de bestandsgrootte bijna gehalveerd van de oorspronkelijke 170 GB tot ongeveer 80 GB. Deze vermindering in bestandsgrootte zal ook de Xbox Series versie ten goede komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments