Microsoft Flight Simulator in zomer 2021 naar de Xbox!

Afgelopen zomer verscheen Microsoft Flight Simulator op de pc en komende zomer zal deze game ook op de Xbox te spelen zijn!

Tijdens The Game Awards afgelopen nacht is de release van Microsoft Flight Simulator aangekondigd. De fanatiekelingen hebben deze game ongetwijfeld al afgelopen zomer op de pc gespeeld. Het was nu enkel nog wachten wanneer we met deze exclusieve titel ook op de Xbox aan de slag kunnen. Nog een paar maandjes geduld hebben!

“Microsoft Flight Simulator is een echt meesterwerk. De game zet een nieuwe standaard als het gaat om grafische kwaliteit op zo’n grote schaal. Iets wat we ongetwijfeld in toekomstige games ook terug gaan zien. Het detail waarop de vliegtuigen zijn uitgewerkt is ongekend, elk knopje, schuifje en zelfs het board-systeem werkt. Het real-live luchtverkeer wat is verwerk is al een mooie toevoeging, net zoals real-live datum en tijd. Maar live-weer, wat er bizar goed uitziet, is een dikke vette kers op de taart. Deze game MOET je gespeeld hebben, ook als je geen Game Pass hebt, dan is dit de reden om die eindelijk eens aan te schaffen”.

Conclusie uit de review van onze eigen Jeff

Ingewikkeld en toegankelijk tegelijk

Microsoft Flight Simulator is een hardcore simulatie game. De kracht van de game is dat deze enorme verdieping geeft voor de spelers die hier naar zoeken, maar tegelijkertijd zonder enige drempels ook te spelen is voor nieuwkomers. De game werd door alle nationale en internationale pers met veel lof ontvangen. Ook op de redactie waren we erg onder de indruk, zoals je uit bovenstaande conclusie van Jeff zijn review kunt lezen.

Dat Microsoft Flight Simulator nu ook op de Xbox te spelen zal zijn is dus goed nieuws! Mocht je de hype rond deze game gemist hebben en er weinig van mee gekregen hebben, omdat de game nog niet op het Xbox platform te spelen was. Pak dan even een kop koffie en laat bovenstaande trailer tot je doordringen. Want in de zomer van 2021 kun je met Microsoft Flight Simulator, op de Xbox Series X|S, gaan en staan waar je maar wilt. Welke plek op deze wereld ga jij als eerste bezoeken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties